Високо качество на предлаганите услуги

Изработка на сайт
Галерия
Последни Новини

Защо Термопанели

  • 14/01/2017 18:19
  • |
  • 0 коментара

Защо термопанели!

Термопанелите са елементи в пълна заводска готовност. Идеалната им външна и вътрешна повърхност не изисква довършителни работи. Богатата цветова тоналност задоволява изискванията на всеки архитект или дизайнер и придава на сградата съвременен стил и звучене.
Сравнени с класическите строителни материали – тухли, бетон и дърво те дават 15 пъти по-висока степен на топлоизолация. Ниското им тегло намалява дръстично разходите и времето по изграждане на фундамента на сградата, като по правило отпада необходимостта от предварителни геоложки проучвания и дава възможност да се използват и терени с не толкова устойчив подпочвен пласт.

Използваният полиуретан е трудно горим и осигурява 100% топло, хидро и шумоизолация на помещенията. Поставя се между листове от поцинкована ламарина или алуминий, обясни Георгиев. Според него вила или бунгало до 40 кв. метра, построени с термопанели с полиуретан, може да се отоплява с обикновена електрическа печка. Хладилните помещения пък поддържат постоянна температура до минус 40 градуса.

Новата технология е икономична и екологосъобразна. Предоставя свобода при проектирането на сгради и улеснен монтаж.

Освен, че е по-евтин, иновационният панел за облицоване на стени и покриви има и 3 пъти по-висок коефициент на изолация. Три сантиметра полиуретан осигурява топлоизолация колкото 2 м бетон, 30 см дървен материал или 9 см минерална вата.

Защо сандвичпанел
Изгодни оферти за дрехи